Baby’s Musical Hands är en riktigt enkel men samtidigt fin app för de allra yngsta barnen

Från företaget Streaming Colour Studios kommer appen Baby’s Musical Hands som är ett färgglatt musikinstrument utan meny och inställningsmöjligheter. Skärmen är uppdelad i ett rutmönster där varje ruta motsvaras av ett ljud. De yngsta barnen kan trycka i rutorna och belönas då av olika ljud.

ANNONS:

De röda fälten har trumljud, de gula har pionoljud och de blå har gitarrljud. För målgruppen är detta dock av mindre betydelse eftersom appens främsta syfte är att det skall hända något när man trycker vilket lär barn om orsak/verkan. Men för de lite äldre barnen går det att skapa musik med hjälp av appen. Jag spelade själv Blinka lilla stjärna där till mina barns förtjusning.

Appen stödjer även multitouch, så rent teoretiskt kan flera barn spela tillsammans. Återigen, detta är nog inte riktigt huvudsyftet med appen. Men det är möjligt.

Barnvänligare app än denna får man leta efter. Men vill man göra den ännu mer barnvänlig kan jag rekommendera att stänga av hem-knappen med hjälp av Guidad åtkomst (endast för dig som har iPhone/iPad). Appen är fri från externa länkar, reklam och in-app purchase.

Jag rekommenderar appen till barn upp till 2 år. Betyget blir godkänt, 3 av 5.

Här är en YouTube-film som visar hur appen fungerar:

Direktlänk till butik

Klicka för att enkelt komma direkt till den recenserade appen hos butik!

Prishistorik

Tillverkarens senaste prisändringar i respektive butik.
Apple Appstore
  •   11 kr 6 maj 2021
Google Play Store
  • Inga prisförändringar de senaste åren.

Tips! Köper du från Apple App Store eller Google Play Store har du rätt att ångra dig och få pengarna tillbaka utan att du behöver ange orsak. Läs mer här!

Tillverkaren erbjuder skolor att köpa Baby’s Musical Hands för halva priset. Detta gäller vid köp av 20 eller fler licenser via Volume Purchase Program (VPP). Läs mer på Skolappar.nu!

Följer du oss i sociala medier får du information om eventuella prissänkningar. Vi finns på Facebook (iOS, Android, Windows), Twitter och Instagram. Aktuella apptips hittar du på pappasappar.se/rea.

ANNONS:

Upptäck

Sammanställningar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *