TinyHands Towers 1 är ett enkelt spel som går ut på att bygga ihop olika sorters torn med mellan fyra och sju bitar. Barnet får träna på att sortera bitar i en bestämd ordning, från störst till minst.

TinyHands Towers 1 innehåller 15 olika torn vilka man når från appens huvudsida. Tornen föreställer en mängd olika saker – exempelvis en båt, en rymdraket, ett kakfat. När man valt en av dem får man först se när tornet byggs ihop. Därefter blandas bitarna, och man ska sätta ihop tornet igen. Man måste följa ordningen, det vill säga störst bit först, sen följer näst störst osv. När man klarat hela tornet följer applåder och ballonger och man kommer tillbaka till huvudsidan där man kan välja ett nytt torn.

ANNONS:

TinyHands Towers 1

Det finns två lägen i spelet. Dessa växlar man mellan genom att peka på en glödlampa i ena hörnet. När glödlampan är tänd visas konturer av var bitarna ska sitta, vilket gör det hela lite lättare.

TinyHands Towers 1

TinyHands Towers 1

Spelet innehåller inget tal eller text, har diskret och lugn musik, enkla ljudeffekter och färgglada bilder. Det finns möjlighet att sätta på och stänga av musik och ljudeffekter. Bortsett från den barnlåsta föräldrasidan finna inga externa länkar och spelet är fritt från funktion för köp-inuti-appen och reklam från trejde part. På föräldrasidan kan man kontakta utvecklarna och det finns länkar till andra appar i serien TinyHands.

TinyHands Towers 1

Towers 1 är ett trevligt och enkelt spel som passar för de yngsta barnen. Utvecklarna rekommenderar appen från 1,5 år och de i redaktionen som har testat appen anser att den passar bäst för barn mellan 2 och 3 år. Min spontana reaktion var att appen inte skulle ha så lång livslängd, då den är väldigt enkel och inte bjuder på mycket variation. Men min 2,5-åring är väldigt förtjust och sitter länge med appen samt återkommer till den gång på gång. Jag ger spelet betyg 3 och rekommenderar den främst för barn i 2-3-årsåldern.

Appen finns i en gratisversion för den som vill testa innan köp.

Direktlänk till butik

Klicka för att enkelt komma direkt till den recenserade appen hos butik!

Prishistorik

Tillverkarens senaste prisändringar i respektive butik.
Apple Appstore
  •   55 kr 6 maj 2021

Tips! Köper du från Apple App Store eller Google Play Store har du rätt att ångra dig och få pengarna tillbaka utan att du behöver ange orsak. Läs mer här!

Tillverkaren erbjuder skolor att köpa TinyHands Towers 1 för halva priset. Detta gäller vid köp av 20 eller fler licenser via Volume Purchase Program (VPP). Läs mer på Skolappar.nu!

Följer du oss i sociala medier får du information om eventuella prissänkningar. Vi finns på Facebook (iOS, Android, Windows), Twitter och Instagram. Aktuella apptips hittar du på pappasappar.se/rea.

ANNONS:

Upptäck

Sammanställningar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *